FOOD CEREMONY: MANDALA

специално издание

13 СЕПТЕМВРИ 2020
10:00 -13:00
ВИТОША ПЛАНИНА
С.БИСТРИЦА

MANDALA

Следващата неделя на 13 септември от 10ч ще се съберем в планината, на тайна поляна, събрани в кръг ще преминем през мощна медитативна практика, колективно ще създадем огромна енергийно заредена Мандала – символ на богатството и преходността в живота, и чрез цялата подкрепа на заобикалящата природа ще станем съучастници на едно уникално три-часово преживяване за всички сетива.

On the Menu

Ананда Мандала Медитация*

е мощна дихателна и медитативна практика, която активира чакрите и вдига кундалини енергията. Ще изпълним в седнали в кръг и хванати за ръце за максимално силно въздействие. Препоръчвам да дойдете “леки и меки” ;-), не говорете много след като се събудите и по време на пътя, за да може да се “отдадете” на практиката с лекота.
*практиката НЕ се препоръчва за бременни жени.

Мандала

Мандалата като символ представлява образ на целостта, както всичко тя има начало и край, и точно този аспект ще изследваме в една нежна, елегантна като танц “медитация в движение”, ще се почерпим от сладостта на раждането на нещо толкова съвършенно, но и толкова преходно, какъвто е и живота, чувствата и емоциите ни. Всички материали са осигурени с подкрепата на заобикалящата ни природа и есенни блага.

Snack & Smoothie от Food by Anita

След практиките ще имаме възможност да споделим време заедно и да се насладим на лека закуска преди да поемем към вкъщи. Храната е веган, има опция за без глутен.

Цена за участие на човек: 40лв

 Начини на плащане:

1. Последвай линка за плащане с Paypal или плащане с карта (без Paypal акаунт)

2. По банков път: моля, свържи се с мен за повече информация

Само закупен билет ти гарантира място. Не работя с резервации. Закупен билет не се възстановявава, но ще се радвам да предложа друга дата, която да е по-удобна, в случай на невъзможност за участие и уведомление преди 10.09.2020. Food by Anita (организатор) запазва правото си да променя съдържанието на програмата, както и да отмени събитието, в случай на непредвидени обстоятелства.

Последен ден за записвания 10.09.2020 четвъртък.

 

 

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

 Весела Ламбер е фасилитатор на звукови терапии – Sound Journey, нутриционист, йога водещ. Тя ще ни въведе в магията и мъдростта в създаването на колективна Мандала. Весела ще ни омагьоса със звуците на тибетски купи, коши и още няколко екзотични инструмента, чрез които тя с огромна доза сензитивност предава вибрации, който ни отпуснат с лекота, балансират енергията или допълват там където имаме нужда, докато творим нашата Мандала.

Весела бе гост на първото издание Food Ceremony: Clarity (виж снимки тук)

Може да я намерите в Инстаграм на @vesela_petrova
www.veselapetrova.com

Надявам се, да се срещнем и сътворим една вълшебна неделя сутрин!

С огромно вълнение,