FOOD CEREMONY: MANDALA

специално издание

13 СЕПТЕМВРИ 2020
ВИТОША ПЛАНИНА
С.БИСТРИЦА

MANDALA

Събрахме се в планината, на тайна поляна, в кръг. Преминахме през мощна медитативна практика, колективно създадохме огромна енергийно заредена Мандала – символ на богатството и преходността в живота, и чрез цялата подкрепа на заобикалящата природа ние станахме осъзнати съучастници на едно уникално три-часово преживяване. За всички сетива.

On the Menu

Ананда Мандала Медитация

е мощна дихателна и медитативна практика, която активира чакрите и вдига кундалини енергията. Ще изпълним в седнали в кръг и хванати за ръце за максимално силно въздействие.

Мандала

Мандалата като символ представлява образ на целостта, както всичко тя има начало и край, и точно този аспект ще изследваме в една нежна, елегантна като танц “медитация в движение”, ще се почерпим от сладостта на раждането на нещо толкова съвършенно, но и толкова преходно, какъвто е и живота, чувствата и емоциите ни. Всички материали са осигурени с подкрепата на заобикалящата ни природа и есенни блага.

Picnic от Food by Anita

След практиките ще имаме възможност да споделим време заедно и да се насладим на пикник Food by Anita преди да поемем към вкъщи. Храната е веган, има опция за без глутен.


СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

 Весела Ламбер е фасилитатор на звукови терапии – Sound Journey, нутриционист, йога водещ. Тя ще ни въведе в магията и мъдростта в създаването на колективна Мандала. Весела ще ни омагьоса със звуците на тибетски купи, коши и още няколко екзотични инструмента, чрез които тя с огромна доза сензитивност предава вибрации, който ни отпуснат с лекота, балансират енергията или допълват там където имаме нужда, докато творим нашата Мандала.

Весела бе гост на първото издание Food Ceremony: Clarity (виж снимки тук)

Може да я намерите в Инстаграм на @vesela_petrova
www.veselapetrova.com

Благодаря за тази вълшебна неделя сутрин!